Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

Juny 2019

Aprovat el Projecte FEDER “Camí de St. Jaume: xarxa pel patrimoni”, amb proposta tècnica elaborada per La Llena

Plànol d'actuacions

Aprovat el Projecte FEDER “Camí de St. Jaume: xarxa pel patrimoni”,  amb proposta tècnica elaborada per La Llena

 El Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya va aprovar, amb data 7 de juny de 2019, tres projectes FEDER presentats per la Diputació de Lleida. Entre aquests hi ha l’anomenat Camí de St. Jaume: xarxa pel patrimoni. El projecte consisteix en posar en valor tota la riquesa patrimonial que ofereix el Camí de Sant Jaume al seu pas per Catalunya i, concretament, en el tram comprès entre Tàrrega i Alfarràs. Es preveuen 20 intervencions en el patrimoni cultural i natural de 17 municipis i accions de promoció i gestió del trajecte. L’import elegible del projecte és de 2.465.485,91 €, i el cofinançament de FEDER serà de 1.232.742,95 €.
El document de proposta tècnica, elaborat per un equip, on a juntament amb La Llena també hi ha participat l’especialista amb ajuts europeus Teresa Botargues, l’arquitecte Antoni Martí i el promotor turístic Ramon Orpinell, va rebre la millor puntuació entre les 31 propostes presentades a l’Eix 6 pel PO FEDER de Catalunya 2014-2020.

Enllaços relacionatsLa Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat