Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Qui som

Som un equip que treballa des de l’any 1998 en l’àmbit del medi ambient. Estem a peu de territori per resoldre i gestionar millor els impactes que genera l’activitat humana i econòmica al medi.

Disposem d’experiència i formació en avaluació ambiental, gestió de residus, docència i sostenibilitat en general. En treballs que ho requereixen, disposem d’un equip de col.laboradors experts en àmbits professionals o territorials més específics.

Ramon Queralt Boldú

Titulacions: ambientòleg i llicenciat en dret

Funció: director comercial i soci cofundador

Correu electrònic: rqueralt(ELIMINAR)@lallena.cat

Sóc soci i cofundador de la LLENA. M’encarrego de la relació amb els clients, de la recerca de noves feines i de la primera i darrera fase dels projectes, de la gestió de l’edifici i del bon veïnatge. Entre altres i altres.

Com més anys fa que treballo, més m’adono del poc que sabia i del molt que em falta per aprendre. Per això, aprendre de la feina em motiva molt. La feina també em permet una de les meves grans passions: moure’m pel territori, veure i escoltar.

Allò que més m’agrada és estar a l’aire lliure. També m’agrada llegir i escriure i per això, estic content quan canvien l’hora a la tardor perquè t’estàs més hores a casa i queda tot més repartit.

Toni Costa Pedrós

Titulacions: ambientòleg i diplomat en ciències empresarials

Funció: director tècnic i soci cofundador

Correu electrònic: tcosta(ELIMINAR)@lallena.cat

Sóc cofundador de La LLENA, responsable de projectes i d’administració. Nascut, resident i arrelat a Vallverd (Pla d’Urgell). Des de La Llena i per encàrrec del Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana exerceixo de director tècnic i enamorat d’aquest estany.

Tinc curiositat per conèixer i interpretar el territori. M’agrada relacionar coneixements i professionals de diferents disciplines per un objectiu comú. El resultat sempre és més i millor.

En general no desconnecto mai. El moure’m i el contacte amb la gent trobo que sempre suma. M’agrada fer excursions -tot i que ho tinc rovellat-, implica’m al poble, fer lectura i l’esmorzar en família de cap de setmana.


Alfred Burballa Noria

Titulacions: ambientòleg, màster en gestió i restauració del medi natural i doctor en ciències socials.

Funció: tècnic en avaluació ambiental del planejament territorial i urbà.

Correu electrònic: aburballa(ELIMINAR)@lallena.cat

Vaig estudiar ciències ambientals a la Universitat de Barcelona i posteriorment, vaig fer un màster en gestió i restauració del medi natural també a la UB. Posteriorment em vaig traslladar a Irlanda per millorar l'anglès i treballar en el camp ambiental. Gràcies a una beca vaig cursar estudis de doctorat a la universitat de l'Ulster i vaig escriure la tesi en conflicte territorial/urbà. 

El 2018 vaig iniciar la meva segona etapa profesional com a tècnic a la Llena Ambiental.

M'agrada analitzar la planificació territorial i pensar en com aquesta pot afavorir la sostenibilitat i la conservació dels valors ambientals. A nivell d'aficions, gaudeixo amb les sèries, el cinema i la lectura i més esporàdicament no dic no a la música en directe, sortides en bicicleta i a peu i algun viatge. També sóc soci i col·laborador de l'Ateneu la Baula de Lleida. 

Júlia Segalàs Roca

Titulacions: ambientòloga i màster en comunicació científica, mèdica i ambiental.

Funció: tècnica en comunicació científica i SIG, coordinadora de campanyes de residus.

Correu electrònic: jsegalas(ELIMINAR)@lallena.cat

Vaig estudiar ciències ambientals a la Universitat de Girona i posteriorment, vaig fer un màster en comunicació científica, mèdica i ambiental a la UPF de Barcelona.

Des de finals de 2017 formo part de La Llena, on realitzo tasques variades, bàsicament en l’elaboració i redacció dels diferents informes ambientals i en l’elaboració de la cartografia que els acompanya.

M'agraden les ciències, la natura i els entorns acollidors, però el que més m'agrada és divulgar tots aquests coneixements a tots els públics, des dels més petitons als més grans. Com aficions, toco la bateria, faig el que puc amb el disseny gràfic i restauro mobles antics. 

    

 Col·laboradors:

Marc Coromines Munt

Titulacions: ambientòleg

Funció: especialista en sistemes d'informació geogràfica

Correu electrònic: mcoromines(ELIMINAR)@lallena.cat

Ola Karlsson

Titulacions: geògraf i màster en urbanisme i planejament territorial

Funció: especialista en mobilitat

Correu electrònic: okarlsson(ELIMINAR)@lallena.cat

    

Serni Morera

Titulacions: ambientòleg, màster en ciència i tecnologia de l'aigua i doctorat per la Universitat de Girona

Funció: especialista en anàlisi de cicle de vida i petjada de carboni

Correu electrònic: serni.morera(ELIMINAR)@gmail.com

Missió, visió i valors

La nostra missió

Generar eines per a la millora del territori, el medi ambient i la sostenibilitat dels processos

La nostra visió

Volem que administracions, empreses i particulars ens reconeguin com un referent en tant que experts en intervenció territorial i ambiental.

Volem desenvolupar i gestionar projectes de sostenibilitat i d’intervenció social que finalment incrementin la qualitat de vida de les persones i generin valor.

Volem potenciar la corresponsabilitat desenvolupant eines per aconseguir una major participació ciutadana en favor de la sostenibilitat.

Volem socialitzar la informació territorial per a induir l’interès i la curiositat de les persones per al coneixement del seu entorn

Volem que les nostres polítiques de gestió econòmica, social i ambiental siguin respectuoses amb els nostres clients, proveïdors, treballadors i l'entorn.

Els nostres valors

Confiança. Ens posem al costat del client, transmetem confiança i hi som sempre.

Eficàcia. Qualsevol treball està subordinat finalment al criteri de l’eficàcia com a indicador últim de la capacitat transformadora de les eines que generem.

Rigor. La solvència tècnica, la ètica professional i el respecte per al coneixement i la ciència orienten el treball dels nostres tècnics.

Compromís. Amb les persones, l’entorn, el país i la cultura.La Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)(ELIMINAR)@lallena.cat