Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Qui som

Som un equip que treballa des de l’any 1998 en l’àmbit del medi ambient. Estem a peu de territori per resoldre i gestionar millor els impactes que genera l’activitat humana i econòmica al medi.

Disposem d’experiència i formació en avaluació ambiental, gestió de residus, docència i sostenibilitat en general. En treballs que ho requereixen, disposem d’un equip de col.laboradors experts en àmbits professionals o territorials més específics.

Ramon Queralt Boldú

Titulacions: ambientòleg i llicenciat en dret

Funció: director comercial i soci cofundador

Correu electrònic: rqueralt(ELIMINAR)@lallena.cat

Sóc soci i cofundador de la LLENA. M’encarrego de la relació amb els clients, de la recerca de noves feines i de la primera i darrera fase dels projectes, de la gestió de l’edifici i del bon veïnatge. Entre altres i altres.

Com més anys fa que treballo, més m’adono del poc que sabia i del molt que em falta per aprendre. Per això, aprendre de la feina em motiva molt. La feina també em permet una de les meves grans passions: moure’m pel territori, veure i escoltar.

Allò que més m’agrada és estar a l’aire lliure. També m’agrada llegir i escriure i per això, estic content quan canvien l’hora a la tardor perquè t’estàs més hores a casa i queda tot més repartit.

Toni Costa Pedrós

Titulacions: ambientòleg i diplomat en ciències empresarials

Funció: director tècnic i soci cofundador

Correu electrònic: tcosta(ELIMINAR)@lallena.cat

Sóc cofundador de La LLENA, responsable de projectes i d’administració. Nascut, resident i arrelat a Vallverd (Pla d’Urgell). Des de La Llena i per encàrrec del Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana exerceixo de director tècnic i enamorat d’aquest estany.

Tinc curiositat per conèixer i interpretar el territori. M’agrada relacionar coneixements i professionals de diferents disciplines per un objectiu comú. El resultat sempre és més i millor.

En general no desconnecto mai. El moure’m i el contacte amb la gent trobo que sempre suma. M’agrada fer excursions -tot i que ho tinc rovellat-, implica’m al poble, fer lectura i l’esmorzar en família de cap de setmana.


Montse Carbonell Turull

Titulacions: geògrafa i postgraduada en SIG

Funció: tècnica de sistemes d'informació geogràfica medi ambient

Correu electrònic: mcarbonell(ELIMINAR)@lallena.cat

Vaig estudiar geografia a la UdL i postgraduada en Sistemes d’Informació Geogràfica per a la gestió del territori per la mateixa universitat.

Des del mes de maig del 2014 formo part de La Llena, on realitzo tasques variades, bàsicament en l’elaboració i redacció dels diferents informes ambientals i en l’elaboració de la cartografia que els acompanya.

M’agrada la geografia en tots els sentits, viatjar i conèixer el territori i el medi natural, treballar amb cartografia i interactuar amb la gent. Quan fa bon temps sempre aprofito per sortir a caminar o anar amb bici i conèixer nous racons, sobretot d’entorns rurals on m’hi he fet gran.


Adrià Lomas Ramon

Titulacions: geògraf

Funció: Redacció de documentació ambiental

Correu electrònic: adrialomasramon(ELIMINAR)@gmail.com

Sóc graduat en Geografia a la Universitat de Lleida, un grau que m’ha servit per aprendre sobre tot el que em crida l’atenció des de ben petit: el territori que ens envolta.

Aquí a La LLENA m’encarrego de l’elaboració i redacció dels diferents informes ambientals, i actualment m’estic formant per ajudar en les tasques de cartografia que acompanya els documents. També faig els encàrrecs bàsics pel bon funcionament de l’empresa.

M’agrada tot el que impliqui viatjar i moure’m, tant si és a altres països com donant un tomb pels camins, o fent quatre feines pel tros..., en definitiva, tot el que sigui estar en contacte amb el territori i la natura. La fotografia em serveix per compartir aquestes aficions al meu perfil d’Instagram “lomas5262”.

 

 Col·laboradors:

Marc Coromines Munt

Titulacions: ambientòleg

Funció: especialista en sistemes d'informació geogràfica

Correu electrònic: mcoromines(ELIMINAR)@lallena.cat

Ola Karlsson

Titulacions: geògraf i màster en urbanisme i planejament territorial

Funció: especialista en mobilitat

Correu electrònic: okarlsson(ELIMINAR)@lallena.cat

Missió, visió i valors

La nostra missió

Generar eines per a la millora del territori, el medi ambient i la sostenibilitat dels processos

La nostra visió

Volem que administracions, empreses i particulars ens reconeguin com un referent en tant que experts en intervenció territorial i ambiental.

Volem desenvolupar i gestionar projectes de sostenibilitat i d’intervenció social que finalment incrementin la qualitat de vida de les persones i generin valor.

Volem potenciar la corresponsabilitat desenvolupant eines per aconseguir una major participació ciutadana en favor de la sostenibilitat.

Volem socialitzar la informació territorial per a induir l’interès i la curiositat de les persones per al coneixement del seu entorn

Volem que les nostres polítiques de gestió econòmica, social i ambiental siguin respectuoses amb els nostres clients, proveïdors, treballadors i l'entorn.

Els nostres valors

Confiança. Ens posem al costat del client, transmetem confiança i hi som sempre.

Eficàcia. Qualsevol treball està subordinat finalment al criteri de l’eficàcia com a indicador últim de la capacitat transformadora de les eines que generem.

Rigor. La solvència tècnica, la ètica professional i el respecte per al coneixement i la ciència orienten el treball dels nostres tècnics.

Compromís. Amb les persones, l’entorn, el país i la cultura.

La Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038