Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Informació legal

La Llena és el nom comercial de:

Informació i continguts del web.

El text, els gràfics, les fotografies, els diferents documents i programes informàtics del web de La Llena Ambiental, S.C.P., en definitiva, el seu contingut, podrà ser modificat o canviat en qualsevol moment sense necessitat d'avís previ.

Drets de propietat intel·lectual i industrial.

La Llena Ambiental, S.C.P. és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial d'aquesta pàgina web. Aquests drets protegeixen els dissenys gràfics, el codi font de programació i la resta d'elements del web. Queden expressament exclosos els programes informàtics que mitjançant el web es poden obtenir o de la informació que s'enllaça a webs externes a la de La Llena Ambiental, S.C.P.

S'autoritza l'activitat de descàrrega i emmagatzament en el disc dur de l'usuari del web de la informació continguda i que és propietat de La Llena Ambiental, S.C.P. sempre que aquesta no es modifiqui, distribueixi (sigui quin sigui el mitjà), reutilitzi, copií (sigui quin sigui el mitjà) plagiï, etc. per a fins de caràcter públic o comercial sense l'autorització per escrit de La Llena Ambiental, S.C.P.

Les actuacions que vulnerin les disposicions anteriorment descrites poden constituir un delicte contra els drets de la propietat intel·lectual i industrial protegits per la Llei de la Propietat Intel·lectual donant lloc a delictes tipificats en el vigent Codi Penal.

En cap cas, La Llena Ambiental, S.C.P. en serà responsable de les possibles infraccions que en matèria de propietat intel·lectual o industrial pogués cometre qualsevol USUARI de la web.La Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)(ELIMINAR)@lallena.cat