Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

Agost 2019

La Llena coordinarà les activitats de l'Espai Natural Serra Llarga - Secans de la Noguera

La Llena coordinarà les activitats de l'Espai Natural Serra Llarga - Secans de la Noguera

L’Ajuntament d’Algerri posa en marxa un programa d’activitats de descoberta a l’espai natural de la Serra Llarga-Secans de la Noguera. Aquest programa, que abasta el que resta d’any 2019, té vocació també de consolidar-se i perdurar en el temps. S’adreça als visitants, turistes i veïns d’aquest espai natural, i pretén donar a conèixer els seus valors culturals, paisatgístics i ecològics.

La primera activitat es durà a terme el 15 de setembre, i consistirà en un taller d’interpretació sobre petits mamífers. Acompanyats per especialistes en fauna, es donaran a conèixer quins són aquests animalons, com ratolins, musaranyes i talps de l’entorn de l’espai natural de la Serra Llarga-Secans de la Noguera, i els secrets que amaguen. Al seu torn, es mostrarà com es fa el seguiment científic d’aquest grup faunístic, i veurem de primera mà exemplars capturats amb trampes específiques no lesives.

Per als propers mesos, també s’han programat activitats de descoberta del patrimoni cultural, com n’és una sortida per visitar els trullets, on antigament s’havia guardat el vi. També es realitzarà una ruta ornitològica per observar els ocells de secà, entre ells, aquelles espècies de més interès de conservació. Finalment, l’última activitat programada per aquest any, se centrarà en la geologia de la Serra Llarga, en la que s’interpretaran els materials geològics i l’orogènesi que s’hi ha donat.

El programa d’activitats, seguint la línia d’una aposta ferma per un Algerri viu, el promou l’Ajuntament d’Algerri amb la coordinació de La Llena ambiental. Les activitats s’adrecen a tots els públics i són gratuïtes, tot i això, cal fer una inscripció prèvia (formulari online, correu electrònic o telèfon de contacte) i les places són limitades.La Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat