Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

Gener 2020

Aprovat inicialment el Pla Director Urbanístic de l'embassament de Rialb

Aprovat inicialment el Pla Director Urbanístic de l'embassament de Rialb

La Llena ha participat en l’elaboració de l’Estudi d’impacte i integració paisatgística, l’Estudi d’avaluació de la mobilitat generada i la proposta territorial, en col·laboració amb l'arquitecte Eduard Antorn.
El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat acaba de publicar l'aprovació inicial del Pla Director Urbanístic de l'embassament de Rialb. El pla engloba els municipis d'Oliana, Peramola, Bassella, la Baronia, Tiurana i Ponts i pretén ordenar especialment els usos a l’entorn de l’embassament de Rialb. L’objectiu del pla és que sigui un instrument per a la dinamització econòmica del territori, que busca la correcta gestió dels recursos naturals de la zona i afavorir l’activitat esportiva i turística al pantà i els municipis de l’entorn. Preveu una via verda a l’entorn de l’embassament de Rialb, creació de diverses portes d’entrada o accés, serveis relacionats amb la natura, àrees de descans, punts d’observació, pernoctació en model càmping, activitats rurals, etc. També posa l’accent en la necessitat d’afavorir les condicions per al desenvolupament de l’activitat agrícola i ramadera, així com en l’impuls de mesures dirigies a la prevenció d'incendis forestals.La Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat