Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

Gener de 2021

Projecte de plantació d’arbrat als canals d’Urgell en l’àmbit del Pla d’Urgell

3a Séquia Principal

En el marc de l’operació Paisatges de Ponent que promou la Diputació de Lleida, subvencionada pel Programa Operatiu FEDER Catalunya 2014-2020, La Llena ha redactat el projecte per a plantar 1.376 arbres a les banquetes dels canal d’Urgell. Les banquetes són els marges i els camins de servitud que recorren les séquies i canals, que han esdevingut espais naturalitzats, amb interès per a la connectivitat biològica. De fet son espais amb alt valor paisatgístic que també han esdevingut referents singulars d’aquest territori. Alhora tenen una gran potencialitat per esdevenir vies blaves idònies per a passeig i rutes en bicicleta.
El projecte s’ha redactat amb el suport de la Comunitat General de Regants dels Canals d’Urgell i preveu que el reg de manteniment, especialment els primers anys, anirà a càrrec dels respectius ajuntaments que esdevenen col·laboradors imprescindibles del projecte. D’aquesta manera es pretén restaurar els trams dels canals a la comarca del Pla d’Urgell que ja fa anys es van sotmetre a tales sense reposició. En total es preveu plantar uns 14 quilòmetres de banquetes de la 2a,3a,4a séquia i del canal Auxiliar, amb espècies pròpies i adaptades com freixes, plataners, àlbers i aurons. El pressupost d’execució ascendeix 201.103,44 euros i es preveu que s’executi l’hivern del 2022La Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat