Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

14 de maig de 2021

Presentació dels audiovisuals "Històries dels secans"

Presentació dels audiovisuals

Presentació dels audiovisuals

Presentació dels audiovisuals

Vuit audiovisuals que relaten en primera persona treballs i oficis claus per a la conservació dels secans. Històries personals generadores d’activitat econòmica i de serveis ecosistèmics als Secans de ponent. Des de la pagesa productora i comercialitzadora d’oli fins al fotògraf naturalista, el ramader, l’apicultora, el pagès cerealista, el mestre picapedrer, l’ornitòleg i la directora d’agència de turisme. 

A través del canal https://www.youtube.com/channel/UCdYYLso1imf05U0PbQhqlFA s'aniran publicant les 8 píndoles audiovisuals. La presentació duta a terme a Mas de Melons ha comptat amb la participació de Ferran Miralles, Director General de Polítiques Ambientals i Medi Natural. 

L'edició ha anat a càrrec de 360LAB i LA LLENA, en el marc dels Ajuts d'Espais Naturals de Catalunya del Departament de Territori i Sostenibilitat. La Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat