Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

Març 2022

Anàlisi del sector hoteler de Mallorca i guia de bones pràctiques

Anàlisi del sector hoteler de Mallorca i guia de bones pràctiques

Anàlisi del sector hoteler de Mallorca i guia de bones pràctiques

Els darrers mesos hem estat treballant en l'Informe de conjuntura de la situació de la sostenibilitat ambiental, econòmica i social a Mallorca en l’àmbit del turismeper encàrrec de la Fundació Turisme (FMT), adscrita al Consell de Mallorca. El Consell de Mallorca a través d'aquesta Fundació és membre afiliat de l'Organitzaciço Mundial del Turisme (OMT-UNWTO) des del setembre de 2020 i des de 2021, membre de la Xarxa INSTO, la Xarxa internacional d'Observatoris de Turisme Sostenible. LA LLENA ambiental hem realitzat un primer mesurament de les variables que afecten els diferents vessants de la sostenibilitat que han de servir a l'Observatori de la Sostenibilitat de Mallorca de base de partida.

El mateix encàrrec també incloia un diagnòstic de les bones pràctiques ambientals que s'estan realitzant en el sector hoteler de l'illa, format per més d'un miler d'establiments. El treball es completa amb una "Guia de bones pràctiques", un recull de propostes tècniques i procedimentals a implantar en el sector hoteler.La Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat