Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

21/11/2012

Presentem eines i experiències per a la prevenció de residus

Presentem eines i experiències per a la prevenció de residus

El proper divendres 30 de novembre fem una JORNADA TÈCNICA DE PREVENCIÓ DE RESIDUS a l'edifici l'Abadia, espai de formació de La Llena, de les Borges Blanques. La jornada s'emmarca dins els actes de la IV SETMANA EUROPEA DE LA PREVENCIÓ DE RESIDUS. 

Actualment qualsevol persona de les nostres comarques, petita o gran, genera de l'ordre d'1 a 5 kg de brossa al dia, que equival a una tona al cap de l'any per una família estàndard. La gestió d'aquest residus i la seva problemàtica ambiental són elements amb una repercussió social important que afecten a les administracions i a la percepció ciutadana sobre el seu entorn. Probablement la tasca més efectiva de cara a evitar la generació del problema es troba en activar la prevenció i en definitiva, en tendir a un consum més responsable i a l'elecció de productes i serveis amb menor o més moderada petjada ecològica. Entre els àmbits més exemplificants per avançar en prevenció destaquen el treball als municipis i a les escoles.

L'objectiu és proporcionar eines pràctiques per tal d'aconseguir rebaixar la quantitat de residus que es generen, i progressivament introduir bons hàbits en el consum que ajudin a caminar en aquesta direcció.

La jornada està especialment adreçada a mestres, professionals de l'ensenyament, tècnics de l'administració i agents del sector, alcaldes i regidors de l'àmbit, estudiants i públic interessat.

Podeu descarregar-vos el programa complert de la jornada

Enllaços relacionatsLa Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat