Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

28 de febrer de 2013

Parlem de la calefacció amb biomassa

Parlem de la calefacció amb biomassa

Amb l'augment del preu del gas-oil resulta cada cop més car mantenir les calefaccions que s'abasteixen amb aquest combustible. Una aposta sostenible i econòmica és utilitzar les briquetes de fusta com a combustible en calderes de llenya, carbó i biomassa. 

Palets Pla d'Urgell (www.paletspladurgell.com), empresa d'Ivars d'Urgell, presentarà el producte i les solucions per a la calefacció amb biomassa de cases, equipaments i empreses, dijous 28 de febrer a les 19.00 hores a l'Abadia, espai per a la formació de La Llena. La xerrada és gratuïta però cal inscripció prèvia. 

Enllaços relacionatsLa Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat