Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

13/10/2011

10 anys de La Llena i inauguració de la nova seu a l’Abadia vella de les Borges Blanques.

10 anys de La Llena i inauguració de la nova seu a l’Abadia vella de les Borges Blanques.

Ens fa molt goig celebrar amb amics, clients i col·laboradors els 10 anys de l’empresa i inaugurar la nova seu a l’Abadia vella a les Borges Blanques.

L’acte comptarà amb el Dr. Ramon Folch, socioecòleg i figura eminent del medi ambient en l’àmbit de les terres de llengua catalana, i servirà per mostrar les noves oficines de l’empresa a l’Abadia, antiga rectoria de les Borges, edifici del s. XIV ara restaurat i habilitat per al nou ús.

També intervindran Joan Reñé (president de la Diputació de Lleida), Juli Muro (president del Consell Comarcal de les Garrigues) i Enric Mir (alcalde de l’Ajuntament de les Borges Blanques).La Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat