Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

03/06/2013

En marxa el programa d’activitats del juny

En marxa el programa d’activitats del juny

Un curs de blogger, un d’excel de nivell baix-mig, un de de facebook per a gent gran i l’habitual d’iniciació a la informàtica entre les activitats programades per aquest mes.

També una xerrada sobre les piscines naturals i ecològiques per conèixer què són, com funcionen i quin manteniment tenen. Una bona proposta per tenir piscines més saludables i integrades en l’entorn.

I el dijous 27 de juny, un taller de sabó natural amb l’Anton Bundó de cal Pastor. Coneixerem de manera pràctica com podem reciclar l’oli usat de la cuina per fer sabó de casa, d’una manera senzilla, ràpida i neta.

Més informació i inscripcions:

973 14 30 38

o també: /formacio-ambiental/activitats_formacio-juny.html 

Enllaços relacionatsLa Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat