Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

11 i 18 d'octubre de 2013

Taller d'iniciació a l'ornitologia

Taller d'iniciació a l'ornitologia

De la mà de l'expert ornitòleg Sergi Sales, els divendres 11 i 18 d'octubre farem un taller d'iniciació a l'ornitologia, inclòs dins el programa d'activitats del mes.  

Aprendrem aspectes relacionats amb la biologia dels ocells, la fenologia (migració, hivernada i cria), les tècniques de reconeixement i estudi, el material ornitològic bàsic i els ocells del nostre entorn. 

L'horari és de 16.00 h a 19.30 h, es combinarà teoria i sortides pràctiques els dos dies per tal de conèixer els ocells de conreus, de secà i de zones urbanes. 

Més informació i inscripcions al 973 14 30 38 / formacio@lallena.cat
o a: formacio-ambiental/activitats_formacio-setembre.html.

Cartell en pdf

Enllaços relacionatsLa Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat