Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

Dissabte 26 d'octubre de 2013

Sortida ornitològica a Mas de Melons i Utxesa

Sortida ornitològica a Mas de Melons i Utxesa

De la mà de l'ornitòleg Sergi Sales aquest dissabte al matí 26 d'octubre farem una sortida ornitològica per conèixer i observar ocells d'ambients de secà i humits de les terres de Lleida. Visitarem dos espais naturals de gran interès com són Mas de Melons i l'embassament d'Utxesa, que acullen una gran diversitat d'ocells i espècies molt característiques.

Es planteja com un sortida apta per a tothom, també per a iniciar-se a l'ornitologia. Es recomana portar robar còmode i binocles.

Ens trobarem a les 8.00 del matí a la placeta del Terrall de les Borges Blanques i es preveu finalitzar la sortida a les 13.30.

El preu és de 20 euros i us podeu inscriure aquí:

/formacio-ambiental/activitats_formacio-octubre13.html 

al telèfon 973 14 30 38 o al correu formacio@lallena.cat 

Enllaços relacionatsLa Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat