Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

14 de desembre de 2013

Vine, participa i fes-te amic de l’estany d’Ivars i Vila-sana

Vine, participa i fes-te amic de l’estany d’Ivars i Vila-sana

Vine, participa i fes-te amic de l’estany d’Ivars i Vila-sana

El matí del dissabte 14 de desembre a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell de Mollerussa es farà la 1a trobada d'amics de l'estany d'Ivars i Vila-sana. La jornada serà un espai de trobada i d’intercanvi entre persones atretes per l’estany i que el viuen o practiquen des de diferents punts de vista.

L’ornitòleg Jordi Sargatal farà una xerrada inicial que porta per títol “Els amics de ... són l’ànima dels espais”. Seguirà una taula d’experiències on diferents voluntaris, associacions com EGRELL i especialistes diversos presentaran les seves activitats de seguiment d’ocells, ratpenats, petits mamífers, fotografia, esport, xarxes socials, pedagogia, etc. que es fan a l’estany desinteressadament. Finalment, hi haurà un espai de propostes i taula rodona, amb el propòsit d’articular el voluntariat a l’estany.

Finalment, es lliuraran el premis del concurs de fotografia del calendari 2014 de l’estany i qui vulgui podrà apuntar-se al dinar-sortida de pícnic a l’estany.

Més informació i inscripcions: www.estanyivarsvilasana.cat

Enllaços relacionatsLa Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat