Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

Divendres 7, dissabte 8 i divendres 14 de febrer

Taller d'iniciació a la fotografia

Taller d'iniciació a la fotografia

De la mà del fotògraf Jordi Bas aprendrem les tècniques més bàsiques per treure suc a les fotografies amb conceptes i eines senzilles, però molt efectives convinant teoria i pràctica, amb la teua pròpia càmera.

El curs té una durada de 10 hores totals, repartides amb una primera sessió inicial de maneig i tècnica fotogràfica i configuració de la pròpia càmera; una segona sessió de pràctica i sortida de camp; i una darrera sessió centrada en eines per al tractament i processament d'imatges amb facilitat. Cada alumne disposarà d'un ordinador portàtil a l'aula i es recomana portar i utilitzar la pròpia càmera.

Més informació i inscripcions a 973 14 30 38 i formacio@lallena.cat

Enllaços relacionatsLa Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat