Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

Enllestits una quinzena de Plans d’Acció per a l’Energia Sostenible (PAES)

Enllestits una quinzena de Plans d’Acció per a l’Energia Sostenible (PAES)

Els PAES es redacten en aquells municipis que s’adhereixen a la iniciativa del Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses per a l’Energia Sostenible que impulsa la Unió Europea. Es tracta d’una iniciativa que suposa un compromís per treballar per a la reducció almenys d’un 20% el consum energètic, reduir l’emissió de gasos d’efecte hivernacle almenys en un 20%, i incrementar més del 20% el consum d’energies renovables, i tot això abans de l’any 2020.

El document del PAES analitza el consum energètic d’un municipi i calcula les tones de gasos d’efecte hivernacle (GEH) per a conèixer quina és la contribució local al canvi climàtic. Per assolir els objectius es plantegen accions i mesures d’organització, canvis tecnològics i hàbits socials, per tal de reduir el consum d’energia i les emissions atmosfèriques del municipi, en l’àmbit residencial, terciari, de la gestió de residus i la mobilitat. També es proposa mesures per incrementar l’eficiència en equipaments i instal·lacions municipals i promoure la generació i consum d’energies renovables.

L’equip de LA LLENA, juntament amb altres col·laboradors com BertaEnjuanes (enginyera civil), Eduard Antorn (arquitecte) i Pere Antorn (enginyer tècnic industrial) han enllestit una primera sèrie de PAES de municipis com BELIANES, CERVIÀ, ELS OMELLONS, FULLEDA, JOSA I TUIXÉN, LA GRANADELLA, L'ALBI, PERAMOLA, RIALP, TORNABOUS I TORRELAMEU, TARRÉS, MONTELLÀ I MARTINET I SUNYER. Aquest PAES han estat encarregats pels respectius ajuntaments i han comptat amb el suport dela DIPUTACIÓ DE LLEIDA.La Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat