Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

26 de febrer de 2015

Proposta d'ampliació del Parc Natural de l'Alt Pirineu

Vall d'Isil

Sectors de l'ampliació

A La LLENA ambiental hem treballat la documentació tècnica de la proposta per encàrrec del Departamet de Territori i Sostenibilitat. 

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha avançat a Sort (Pallars Sobirà) que la proposta d’ampliació del Parc Natural de l’Alt Pirineu ja és a punt per sortir a informació pública. Aquesta proposta inclourà una memòria tècnica, una cartografia dels àmbits d’ampliació, una proposta de Decret d’ampliació, una memòria jurídica general i una d’avaluació d’impacte.

El document preveu una ampliació de 6.521 hectàrees, xifra que representa prop del 10% de la superfície del parc actual, i quedarà definit amb una superfície final de 76.371 hectàrees.

Enllaços relacionatsLa Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat