Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

29 de març de 2015

10è aniverari de l'estany d'Ivars i Vila-sana

10è aniverari de l'estany d'Ivars i Vila-sana

10è aniverari de l'estany d'Ivars i Vila-sana

 El diumenge dia 29 de març és el dia de l'estany i es commemora el desè aniversari de la recuperació de l'estany d'Ivars i Vila-sana.

S'ha programat activitats per a tothom a l'entorn de l'estany. Entre aquestes activitats destaca IV Mostra gastronòmica de cuina d'estany, aquest any amb el "porc" com a ingredient estrella i la presència dels restaurants que serviran tastos. També la popular plantada d'arbres, aquest any amb la col·laboració de l'ANC Pla d'Urgell (Assamblea Nacional Catalana), a l'entorn de la masia de cal Sinén; una mostra d'anellament d'ocells a càrrec de Sergi Sales i EGRELL  a la zona del canyissar de depuració, on es mostrarà com es capturen, s’anellen i es registren els ocells que habiten a l’estany; passejades a cavall a càrrec del centre eqüestre Lliri Blau de Linyola i passejades en barca per una part de l'estany.

I durant tot el cap de setmana, portes obertes a la masia de cal Sinén, el nou centre d'informació, amb projeccions d'imatges de l'antic estany dessecat l'any 1951.

Des de La Llena, on portem més de 10 anys treballant per l'estany, us animem a participar-hi i a visita'l. 

Enllaços relacionatsLa Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat