Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

Abril 2015

La Llena s’adhereix al Programa d’Acords Voluntaris per a la reducció d’emissions de CO2

La Llena s’adhereix al Programa d’Acords Voluntaris per a la reducció d’emissions de CO2

A través del programa, l’empresa es compromet voluntàriament a fer el seguiment de les seves emissions i establir mesures que contribueixin a la seva reducció, més enllà del que obliga la normativa. La Llena es dedica a l’avaluació ambiental, la gestió de residus, la formació i la sostenibilitat en general. L’abast de l’adhesió és el de les seves oficines, el conjunt d’activitats i serveis que realitza l’organització i els desplaçaments per motius laborals.
Per la seva banda, la Generalitat de Catalunya estimula aquests esforços i, alhora, estableix mecanismes per al seu reconeixement públic. L’Oficina Catalana del Canvi Climàtic (OCCC) impulsa i dóna suport a l’establiment d’acords voluntaris amb organitzacions, entitats i col·lectius de Catalunya per a la reducció de les seves emissions de gasos amb efecte d’hivernacle. La promoció d'aquests acords té com a objectiu esdevenir un instrument clau dins el ventall del conjunt de polítiques públiques relatives al canvi climàtic.
Recentment La Llena ha obtingut el número de registre de l’ahdesió, una vegada presentat l’Inventari d’emissions pel càlcul de GEH i el programa d’actuacions de reducció d’emissions pel 2015.La Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat