Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

23 de juliol de 2015

Agraïts de rebre el certificat d’adhesió al Programa d’Acords Voluntaris per a la reducció de les emissions de CO2

Agraïts de rebre el certificat d’adhesió al Programa d’Acords Voluntaris per a la reducció de les emissions de CO2

Agraïts de rebre el certificat d’adhesió al Programa d’Acords Voluntaris per a la reducció de les emissions de CO2

El Secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot i la directora general de Polítiques Ambientals, Marta Subirà, ens van lliurar el certificat d’Acord Voluntari per a la reducció de les emissions de CO2, juntament amb 46 organitzacions adherides darrerament, en l’acte celebrat al Palau de la Generalitat el 23 de juliol. L’acte va comptar amb la participació de Marta Guadalupe, investigadora de la Universitat de Vic i autora líder del cinquè informe de l’IPCC, que va fer la conferència inaugural sobre seguretat agroalimentària i canvi climàtic, des de les vessants de la mitigació i l’adaptació.


El programa
El Programa d’Acords Voluntaris, amb l’impuls i coordinació de l’Oficina de Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya, va dirigit a qualsevol organització amb capacitat de reduir les emissions de GEH. Per a les organitzacions adherides suposa un clar posicionament estratègic de futur en termes ambientals i de canvi climàtic. En efecte, s’aconsegueix una millora de la competitivitat, per reducció de la dependència dels recursos fòssils, un estalvi econòmic per reducció de la factura energètica, un increment del valor afegit dels serveis i una millora de la gestió ambiental per la reducció d’emissions. 


Exemple de mesura implantada a La Llena
Recentment hem posat en marxa un sistema fotovoltaic d’autoconsum de 1,5 kW. Està format per 7 panells fotovoltaics de 240 Wp i un inversor de 1,5 kW. Mitjançant aquest sistema ens podrem autogenerar uns 2.300 kWh anuals, xifra que pot representar el 30% del nostre consum elèctric i comporta un estalvi equivalent de 0,58 tones de CO2 anuals.
La instal·lació realitzada per una empresa de la Segarra, solar365.cat, té un període d’amortització de 6,9 anys i cada kWh generat té un cost un 70% inferior al de compra. Amb aquesta acció incorporem un element més de sostenibilitat a l’edifici de l’Abadia vella de les Borges, seu de La Llena ambiental.La Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat