Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

30/03/2016

Primera sessió participativa sobre “Paisatge Urbà” a Linyola

Primera sessió participativa sobre “Paisatge Urbà” a Linyola

El passat 17 de març va tenir lloc a la sala polivalent de Linyola la primera sessió participativa sobre “paisatge urbà” organitzada per l’ajuntament i coordinada per LA LLENA. L’objectiu de la sessió era traslladar als veïns una sèrie de bones pràctiques i mesures per tal d’endreçar aspectes dels carrers que millorin l’estètica i la fesomia del nucli urbà, concretament dels carrers que formen el centre neuràlgic de la població. Entre les accions destaquen el reforçament dels recorreguts de vianants, especialment escolars, la senyalització, neteja, millora de façanes, ajardinament i arbrat, racionalització de l’aparcament, etc.

A partir d’aquesta sessió, s’obrirà un canal de participació per internet i mitjançant un formulari a l’ajuntament perquè aquells veïns que ho desitgin puguin proposar altres mesures, i properament, tindrà lloc una segona sessió per incorporar noves accions i prioritzar, de forma conjunta amb els veïns i tot disposant d’una estimació econòmica de cadascuna, aquelles que concitin un major consens i adhesió.La Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat