Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

Juliol 2016

Enllestida la proposta PONENT ACTIU per a la posada en valor del patrimoni cultural i natural de ponent

Enllestida la proposta PONENT ACTIU per a la posada en valor del patrimoni cultural i natural de ponent

Es tracta d’una proposta d’operació per a la promoció i divulgació dels valors culturals i naturals de ponent. Es planteja portar a terme entre els anys 2017 i 2020 actuacions de protecció, desenvolupament i promoció de les àrees naturals, en particular els espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 amb interès turístic, així com la protecció, el foment i el desenvolupament del patrimoni cultural en diferents municipis de les comarques de Lleida. Concretament, es preuen una sèrie d’accions comunes relacionades amb la promoció i difusió dels valors naturals a través d’una web, una app i un programa de comunicació. D’altra banda, en alguns espais naturals protegits o zones properes s’hi plantegen actuacions individualitzades de conservació, senyalització i millora d’equipaments, com als espais de l’Aiguabarreig Segre-Cinca, els Secans del Segrià i Utxesa, Mas de Melons i Alfés, la Serra i els Tossals de Torregrossa, l’estany d’Ivars i Vila-sana i la Serra d’Almenara.

La proposta de l’operació, elaborada en col·laboració amb IN SITU, parteix de la iniciativa de la Diputació de Lleida, del Consell Comarcal de les Garrigues, del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, del Consell Comarcal del Segrià, del Consell Comarcal de l’Urgell i de l’Associació Leader Ponent, amb els suports dels ajuntaments respectius; i s’ha acollit a la convocatòria de l’ORDRE GAH/45/2016, de 7 de març, per la qual s’aproven les bases reguladores per seleccionar operacions susceptibles de cofinançament pel PO FEDER de Catalunya 2014-2020, eix prioritari 6. La Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat