Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

1 de juliol de 2017

Servei d'informadors ambientals i programa d'activitats a Mas de Melons

Secans de Mas de Melons i Alfès. (c) Jordi Clariana

El gaig blau és una de les espècies emblematiques dels secans (c) Toni Costa

Des de principi de juliol hem iniciat un nou servei com a informadors de la Reserva natural de Mas de Melons, per encàrrec del Departament de Territori i Sostenibilitat. 

Aquest servei coincideix amb l'obertura al públic del centre d'interpretació Mas de Melons en caps de setmana i festius. L'horari és de 9 a 14 h i s'hi poden fer visites guiades amb els informadors de l'espai natural.

Els propers mesos s'aniran programant diverses activitats als Secans de Mas de Melons i Alfès com sortides, tallers, xerrades i presentacions relacionades amb el patrimoni natural i cultural d'aquest espai. 

De fet, el diumenge 2 de juliol ja es va fer una activitat d'anellament d'ocells, a càrrec de Sergi Sales, organitzada per la xarxa www.espaisnaturalsdeponent.cat de l'Associació Leader PonentLa Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat