Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

18/01/2012

Dissabte 21 de gener, cens d'ocells aquàtics a l'estany d'Ivars i Vila-sana

Dissabte 21 de gener, cens d'ocells aquàtics a l'estany d'Ivars i Vila-sana

El recompte d'ocells s'integra dins el cens International Waterbird Census (IWC) que cada any quantifica el nombre d'aus aquàtiques (anàtides, limícoles, ardeids, fotges, etc.) que hivernen en més de 80 països d'Europa, d'Àsia i el nord d'Àfrica. El treball serveix per conèixer a escala global l'estat de conservació d'aquestes espècies i, a escala local, per avaluar-ne la capacitat d'acollida de l'estany.

Horari: de 9 del matí a 12 del migdia (zona d’arribada del TM d’Ivars d’Urgell) de 4 a 6 de la tarda (zona d’arribada TM Vila-sana)

Es recomana dur binocles, càmera fotogràfica i guia d'ocells.

Activitat gratuïta i sense inscripció prèvia.

Organitzen EGRELL i el Consorci de l'Estany d'Ivars i Vila-sana.La Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat