Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

23 de setembre de 2017

Nit d'astronomia a Mas de Melons

Nit d'astronomia a Mas de Melons

Nit d'astronomia a Mas de Melons

Dissbte 23 de setembre, un cel per descobrir des del centre d'un espai natural  

Farem un taller d'astronomia per conèixer el cel nocturn, fent un repàs de les constel·lacions més importants, les estrelles més a prop i més llunyanes, els planetes que podem veure a ull nu, o no, i descobrir alguns dels secrets de l'univers. Tot plegat combinant una didàctica explicació teòrica i una observació a través de telescopi.

L’activitat es farà al centre d'informació de l'espai natural de Mas de Melons, al cor dels secans de Lleida. Combinarem una presentació a l'interior amb una sortida nocturna per l'entorn.

Hora: de les 20.00 h a les 23.00 h

Adreçat al públic en general. Es recomana portar sopar de pícnic i calçat còmode.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia aquí: 

goo.gl/forms/ylEvGrcLKRz6INcH2

o al telèfon 973 14 30 38 o formacio@lallena.cat La Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat