Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

Bona jornada d’astronomia a Mas de Melons

Bona jornada d’astronomia a Mas de Melons

Bona jornada d’astronomia a Mas de Melons

Bona jornada d’astronomia a Mas de Melons

El passat dissabte 23 de setembre el cel de Mas de Melons va ser idoni per fer una bona activitat d’astronomia, que va comptar amb la participació de 30 persones. A partir de les 8 del vespre i a mesura que el sol es va anar ponent va començar l’activitat, primer observant el planeta saturn i després la lluna. Amb el telescopi instal·lat davant del centre d’informació de Mas de Melons es va poder veure amb gran detall saturn, els seus anells i fins tot una de les seves llunes. Després també aprofitant que encara no havia desaparegut la nostra lluna per l’horitzó, els participants la van poder observar com poques vegades és possible. L’activitat la conduïa l’astrònom amateur Roman Florensa, que va presentar també una sessió teòrica sobre el sistema solar. Finalment, es va completar la jornada amb una observació i identificació a ull nu de les diferents constel·lacions visibles al firmament en aquesta època.

L’activitat forma part del calendari d’activitats divulgatives i de descoberta de la Reserva Natural de Mas de Melons, que impulsa el Departament de Territori i Sostenibilitat i que coordina el La Llena ambiental com a responsable del servei d’informació d’aquest espai natural.

L’espai disposa d’un centre d’informació i un espai d’interpretació ambiental sobre els secans de ponent, situat pròpiament al mas anomenat Mas de Melons, obert al públic els dissabtes, diumenges i festius de 9 a 14 h.

La propera activitat prevista és el matí del diumenge 8 d’octubre, en què se celebrarà el dia mundial dels ocells amb activitats per a totes les edats.La Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat