Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

8 d'octubre de 2017

Celebrem el dia mundial dels ocells a Mas de Melons

Celebrem el dia mundial dels ocells a Mas de Melons

Diumenge 8 d’octubre, celebrem el dia mundial dels ocells a Mas de Melons

Inicialment, farem un taller de construcció de menjadores pels ocells, també donarem recomanacions per saber on s’han de col·locar i com, ja que els assistents se la podran endur.  Tot seguit assistirem a la presentació del llibre “Quan i on veure ocells a Catalunya” de Ricard Gutiérrez i un cop acabada, els assistents podran visitar l’exposició dels Espais Naturals de Ponent.

L’activitat es farà al centre d'informació de l'espai natural de Mas de Melons, al cor dels secans de Lleida i està adreçada al públic en general.

Hora d’inici: 10 h del matí

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia aquí: 

https://goo.gl/forms/4dR6KACrj8AqfgZu2

o al telèfon 973 14 30 38 o formacio@lallena.catLa Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat