Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

17 d'octubre del 2017

Taller de petits mamífers a Mas de Melons

Taller de petits mamífers a Mas de Melons

Diumenge 29 de 09:30 a 12:30 hores.

Adreçat a famílies i públic en general que vulguin descobrir quins són els petits mamífers que podem trobar al nostre entorn, especialment a l’espai natural de Mas de Melons, com el ratolí de bosc, el ratolí mediterrani, les musaranyes i els talps entre altres. Coneixerem com es fa el seguiment científic i veurem de primera mà exemplars capturats amb trampes específiques no lesives. L’activitat consistirà amb una petita xerrada d’introducció i un recorregut per revisar trampes i observar alguns exemplars.

La presència de petits mamífers és un bon indicadors de la qualitat del medi. A través d’aquest taller veurem com es fa el seguiment de les seves poblacions.

 A càrrec del biòleg Fermí Sort.

Us podeu inscriure aquí:

https://docs.google.com/forms/d/15G7kJYg11TictsYfXw7Cx_hISOD9VOvLVP6DoCMXJBw/edit

Ho organitza: Departament de Territori i Sostenibilitat / Reserva Natural de Mas de Melons

Hi col·laboren: Espais Naturals de Ponent (Ass. Leader Ponent), LA LLENA i el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya.La Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat