Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

Octubre del 2017

Pla d'Usos de l'Horta de Lleida

Pla d'Usos de l'Horta de Lleida

Pla d'Usos de l'Horta de Lleida

Pla d'Usos de l'Horta de Lleida

Des de LA LLENA estem enllestint aquest instrument de planificació estratègica i gestió per encàrrec de l’Ajuntament de Lleida. Es pretén donar resposta als riscos i reptes de l’horta de Lleida, fruit d’un procés participat i concertat entre els diferents agents implicats, que esdevingui un instrument per al seu desenvolupament i endreça.

L’Horta de Lleida és un espai agrari de més de 19.000 hectàrees que envolta la ciutat de Lleida. A l’Horta de Lleida les principals activitats econòmiques són l’agricultura i la ramaderia. Però el seu caràcter distintiu ve marcat per la seva proximitat urbana, que condiciona un tipus determinat d’agricultura i la presència de components urbans. La situació estratègica de l’Horta de Lleida, per la seva proximitat a Lleida ciutat, i el seu valor cultural i ecològic, ofereixen potencialitats de desenvolupament on es compatibilitza la producció agrària lligada al territori, la conservació del paisatge i l’ús social.

Aquest Pla d’Usos s’ha dut a terme amb l’objectiu d’analitzar, ordenar i proposar les condicions de desenvolupament de les activitats de l’Horta de Lleida, per tal de potenciar l’activitat agrària, la vinculació de l’Horta amb la ciutat i la preservació dels valors socials, històrics, ambientals i paisatgístics de l’Horta.

Per a la redacció del Pla, s’han fet un procés participatiu, en que hi prenen part els veïns i les veïnes de la zona, els agricultors, les associacions, les entitats i el públic en general. En definitiva, es tracta que el procés participatiu permeti la incorporació de la percepció de la població de l’Horta i també de la ciutat en el desenvolupament de la proposta i la redacció del document que inclogui totes aquestes aportacions ciutadanes.

El 20 de maig de 2017 es va celebrar a la Llotja de Lleida el Congrés de l’Horta de Lleida, en aquesta jornada hi van participar més de 150 persones que varen debatre sobre les actuacions a fer a l’Horta en els pròxims anys.La Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat