Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

Agost del 2017

Anella Verda de Terrassa

Anella Verda de Terrassa

Anella Verda de Terrassa

Anella Verda de Terrassa

La Llena ambiental hem redactat el Projecte executiu per a l’adequació i l’arranjament del segon tram del camí circular de l’Anella Verda de Terrassa, per encàrrec de l’Ajuntament de Terrassa.

Entre l’entorn urbà de Terrassa i els límits municipals s’estén el 65% del territori de la ciutat. Amb un paisatge tranquil i d’aspecte rural, aquest territori envolta la ciutat pels quatre costats combinant boscos, camps i torrents que conformen l’Anella Verda, per tal de que els veïns i veïnes de Terrassa puguin gaudir d’aquests entorn.

L’Anella Verda de Terrassa sorgeix com a proposta ciutadana i iniciativa de l’Ajuntament de Terrassa per redreçar la degradació en què es trobava gran part de l’entorn natural i agrícola que envolta la ciutat, per reduir els impactes ambientals que suportava i, especialment, per plantejar un nou model de gestió concertada i integral que permetés actuar de forma eficient en la protecció dels seus valors naturals, econòmics i socials.

El Pla de l’Anella Verda consta d’un camí anomenat camí circular de l’Anella Verda que envolta la ciutat (34 km) i que transcorre per camins existents, aquest s’han adequat i senyalitzat per tal de ser utilitzat per la ciutadania. 

El segon tram de l’Anella Verda consta d’una longitud de 4,5 Km i s’encaixa entre la carretera de Terrassa a Matadepera (BV-121) i la carretera de Rellinars (B-122). A més, aquesta contempla tres portes d’accés de la ciutat a l’anella. En el projecte dut a terme per la Llena també es va incloure l’arranjament i millora de gairebé 4 Km de camins que connecten la ciutat amb l’Anella Verda.

Al projecte s’hi preveuen actuacions d’obra d’adequació morfològica de camins, de millora de drenatge, obertures de trams de sender, senyalització, plantacions i creació d’àrees d’estada i de les anomenades portes d’entrada de la ciutat vers l’anella. La Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat