Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

15 de març de 2018

Taller d'ornitologia a Mas de Melons

Taller d'ornitologia a Mas de Melons

Els dies 24 i 25 de març de 2018 de 09:30 a 12:30 es realitzarà un taller d'ornitologia a Mas de Melons. 

El taller es durà a terme dissabte i diumenge, el primer dia es farà una ruta ornitològica per l'espai de Mas de Melons-Alfés i el segon dia podrem veure com es fa l'anellament científic d'ocells. Aquesta activitat va dirigida a tot tipus de públic. Es recomana portar calçat adequat i binocles. 

Activitat a càrrec de l'ornitòleg Sergi Sales.

Us podeu inscriure només un dia o els dos dies, només cal que ho indiqueu al formulari d'inscripció. L'activitat és gratuïta i les places són limitades.

Formulari d'inscripció

Com arribar-hi?La Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat