Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

Activitat "Descobrim la Timoneda d'Alfés" a la RN de Mas de Melons

Activitat

El diumenge 20 de maig no et perdis l'activitat "Descobrim la Timoneda d'Alfés", aquesta es durà a terme de 09.00 a 13.00 a l'antic aeròdrom d'Alfés. La jornada va a càrrec d'en Jose Guerra, ornitòleg de la TRENCA. 

La timoneda d'Alfés és el darrer gran erm estèpic que resta a Catalunya. Amb una extensió d’unes 100 hectàrees està inclosa al PEIN i a l’espai Mas de Melons-Alfés de la Xarxa Natura 2000 (ZEPA i LIC). La sortida pretén descobrir els principals valors naturals, com les formacions vegetals singulars i la fauna ornitològica que s’hi pot trobar, amb espècies emblemàtiques com l’alosa becuda (Chersophilus duponti) detectada els darrers anys després que es donés per desapareguda l’any 2005. 

Inscripcions gratuïtes (places limitades)

Punt de trobada (clica aquí per saber on comença l'activitat)

Ho organitza: Departament de Territori i Sostenibilitat · Reserva Natural de Mas de Melons.

Hi col·laboren: Espais Naturals de Ponent i La LlenaLa Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat