Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

3 de setembre de 2018

Observat abellerol gola-roig a Mas de Melons

Observat abellerol gola-roig a Mas de Melons

Els abellerols gola-roig o de pèrsia, són del mateix gènere que l’abellerol comú més habitual a Catalunya. Viuen en camp obert, en zones àrides, estepes i terres de conreu. Crien localment a l'Àfrica nord-occidental, i esporàdicament al nord de l'Àfrica subsahariana, i des d'Egipte, a través de l'Orient Mitjà fins al sud de Rússia, Pakistan i el nord-oest de l'Índia. Passen l'hivern a l'Àfrica tropical. Ocasionalment, es presenten als Països Catalans com a divagants.

La sortida conduïda per l’ornitòleg Sergi Sales va comptar amb la participació d’una vintena de persones. A banda de l’observació de la raresa que suposa l’abellerol gola-roig també es van arribar a observar entre altres un exemplar de ganga amb polls, còlits o corriols pit-rojos en migarció.La Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat