Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres serveis

Oficina tècnica

Comunicació ambiental, turisme i patrimoni

La comunicació és bàsica, també per als continguts ambientals. La creativitat, el rigor, la proximitat i la sensibilitat són premisses per a comunicar i fer efectiva una acció.

Des de La Llena treballem amb professionals del disseny gràfic, l’arquitectura, la programació i l’edició multimèdia per assolir els objectius de la comunicació. També som especialistes en el disseny d’estratègies per a la promoció i difusió de turisme i la preservació i la posada en valor del patrimoni cultural i natural.

Serveis

  • Campanyes de comunicació: residus, mobilitat, aigua, energia i sostenibilitat.
  • Sistemes d’informació geogràfics i turístics.
  • Catàlegs i inventaris de béns protegits i patrimoni.
  • Exposicions, projectes museològics i museogràfics.
  • Elaboració de materials didàctics.
  • Gestió de punts d’informació ecoturística.

Projecte destacat

Pla estratègic per al foment de l’oliturisme a les Garrigues 2011-15

Informe d'anàlisi, diagnòstic i proposta sobre les potencialitats de l'oliturisme com a estratègia de desenvolupament rural integral per a la comarca administrativa de les Garrigues. Inclou objectius específics i la proposta d'accions i mesures amb indicació dels recursos materials i econòmics requerits i els agents involucrats.

Més info

Altres projectes destacatsLa Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)(ELIMINAR)@lallena.cat