Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Per a qui treballem

Estudis d’impacte ambiental i projectes de restauració

Associació de Pescadors Conservacionistes. 2009

Pla Especial per a la millora del riu Segre al pas per Alòs de Balaguer

Pla Especial per a la millora del riu Segre al pas per Alòs de Balaguer

Descripció

A partir d’un exhaustiu treball de camp es van identificar els valors i les problemàtiques d’un tram fluvial del riu Segre de 500 hectàrees per tal de generar una eina de gestió per al municipi, el pla especial que a l’hora ha de servir per posar en valor i dinamitzi l’economia d’Alòs de Balaguer.

Plànol

Plànol: Pla Especial per a la millora del riu Segre al pas per Alòs de BalaguerLa Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat