Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Per a qui treballem

Integració paisatgística

Consell Comarcal del Bages. 2010

Estudi de millora paisatgística del polígon industrial de la Pobla Nord de Súria

Estudi de millora paisatgística del polígon industrial de la Pobla Nord de Súria

Descripció

Determinació dels factors de visibilitat i dels components i valors del paisatge. Definició d’estratègies d’integració. Anàlisi d’impactes. Establiment d’un Pla d’actuació i d’integració amb propostes concretes valorades econòmicament.

Plànol

Plànol: Estudi de millora paisatgística del polígon industrial de la Pobla Nord de SúriaLa Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat