Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Per a qui treballem

Estalvi i eficiència energètica

. 2013

Parlem de la calefacció amb biomassa

Parlem de la calefacció amb biomassa

Descripció

Amb l'augment del preu del gas-oil resulta cada cop més car mantenir les calefaccions que s'abasteixen amb aquest combustible. Una aposta sostenible i econòmica és utilitzar les briquetes de fusta com a combustible en calderes de llenya, carbó i biomassa.

Tasques realitzades

Palets Pla d'Urgell (www.paletspladurgell.com), empresa d'Ivars d'Urgell, presentarà el producte i les solucions per a la calefacció amb biomassa de cases, equipaments i empreses, dijous 28 de febrer a les 19.00 hores a l'Abadia, espai per a la formació de La Llena. La xerrada és gratuïta però cal inscripció prèvia.La Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat