Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Per a qui treballem

Integració paisatgística

Consell Comarcal del Bages. 2010

Estudi de millora paisatgística dels polígons de Sta. Anna II i III de Santpedor

Estudi de millora paisatgística dels polígons de Sta. Anna II i III de Santpedor

Descripció

Determinar els impactes associats a l’activitat de transport, admissió, valorització i emmagatzematge de residus diversos. Plantejar mesures correctores per reduir riscos ambientals i mesures d’integració paisatgística del centre.

La metodologia seguida implica un treball de camp, un estudi exhaustiu del territori on s’emplaça el PAE, l’elaboració de la cartografia adequada i la valoració econòmica de les propostes d’acció, entre altres.
Aquest estudi s’ha impulsat des de l’àrea de Desenvolupament Comarcal del Consell Comarcal del Bages i té com a objectiu promoure i millorar la qualitat dels polígons d’activitat econòmica (en endavant PAE) del Bages. Compta amb els suport de la Diputació de Barcelona per tal d’impulsar els estudis de millora paisatgística de PAEs.

Plànol

Plànol: Estudi de millora paisatgística dels polígons de Sta. Anna II i III de SantpedorLa Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat