Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Per a qui treballem

Vigilància i direcció ambiental d’obres (DAO)

Romà Catalana d’Àrids. Des de 2009

Seguiment ambiental de l’activitat extractiva “Pla de les masies” al TM d’Arbeca

Seguiment ambiental de l’activitat extractiva “Pla de les masies” al TM d’Arbeca

Descripció

Vigilància i seguiment ambiental de l’activitat extractiva. Aplicació de les mesures correctores i compensatòries. En especial, la disposició d’erms i guarets d’acord amb les fases d’explotació. Seguiment ornitològic amb la metodologia SOCC, avalada per ICO i la Direcció General de Medi Natural.

Plànol

Plànol: Seguiment ambiental de l’activitat extractiva “Pla de les masies” al TM d’ArbecaLa Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat