Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Per a qui treballem

Activitats i assessorament ambiental a empreses

Sintetizados Montblanc. 2013

Estudi hidrogeològic d'una activitat industrial a Montblanc

Estudi hidrogeològic d'una activitat industrial a Montblanc

Descripció

S'ha realitzat l’estudi hidrogeològic de la zona d’infiltració d’aigües residuals tractades, requerit per l’Agència Catalana de l’Aigua, per tal d’acreditar que la càrrega que s’està abocant actualment es innòcua per al medi receptor i que no afecta captacions subterrànies.
La metodologia establerta pel reconeixement hidrogeològic ha comportat l’execució d’un seguit de tasques, com és mitjançant treball de camp, consulta d’arxiu i altres estudis, documentació i cartografia geològica.

Plànol

Plànol: Estudi hidrogeològic d'una activitat industrial a MontblancLa Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat