Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Per a qui treballem

Ordenació del SNU i el medi natural

Departament de Territori i Sostenibilitat. 2012

Proposta d'ampliació del Parc Nacional d'Aigüestortes - Estany de Sant Maurici i zona perifèrica de protecció

Proposta d'ampliació del Parc Nacional d'Aigüestortes - Estany de Sant Maurici i zona perifèrica de protecció

Descripció

Elaboració del document que recull la proposta d’ampliació del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, treball posterior a l’estudi de l’any 2010 sobre la delimitació de la seva zona perifèrica de protecció a partir del treball de camp, l’anàlisi cartogràfica, la percepció social dels municipis i les repercussions econòmiques sobre els agents econòmics de la zona.
L’objectiu principal de la proposta d’ampliació és assegurar la protecció de la millor representació possible dels sistemes naturals, els hàbitats i les espècies de l’entorn del PNAESM, com a part essencial del Sistema d’Espais Naturals Protegits de Catalunya.

Plànol

Plànol: Proposta d'ampliació del Parc Nacional d'Aigüestortes - Estany de Sant Maurici i zona perifèrica de proteccióLa Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat