Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Per a qui treballem

Ordenació del SNU i el medi natural

Departament de Territori i Sostenibilitat. 2014

Memòria justificativa d'ampliació del Parc Natural de l'Alt Pirineu

Memòria justificativa d'ampliació del Parc Natural de l'Alt Pirineu

Descripció

Elaboració del document que recull la proposta d’ampliació del Parc Natural de l’Alt Pirineu, fruit dels criteris ambientals i paisatgístics que s’han tingut en compte per tal de decidir els sectors d’ampliació del que és el parc natural més extens del territori català.
L’objecte principal d’aquest document és la modificació dels límits del PNAP per tal de fer efectiva una ampliació del Parc en diferents sectors.
Fotografia: Xavi Basora

Plànol

Plànol: Memòria justificativa d'ampliació del Parc Natural de l'Alt PirineuLa Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat