Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Per a qui treballem

Mobilitat

Arqcoas. 2013

Estudi d'Avaluació de Mobilitat Generada per al Pla Parcial residencial SUR-32 de Lleida

Estudi d'Avaluació de Mobilitat Generada per al Pla Parcial residencial SUR-32 de Lleida

Descripció

Elaboració de l’EAMG per al Pla Parcial residencial SUR-32 de Lleida, amb l’objectiu principal de definir és definir l’increment de desplaçaments derivats del sector de desenvolupament i com s’estructuren aquests desplaçaments en els eixos viaris del municipi i de l’àmbit més proper. En el document i els plànols s’han establert les mesures adients per facilitar una mobilitat que faciliti l’ús de mitjans de transport menys contaminants, permeti la disminució de la mobilitat obligada de la ciutat i faciliti el transport als col·lectius amb disfuncions de mobilitat, com a aspectes més rellevants a tenir en compte a l’hora d’analitzar la mobilitat del sector.

Plànol

Plànol: Estudi d'Avaluació de Mobilitat Generada per al Pla Parcial residencial SUR-32 de LleidaLa Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat