Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

Dissabte 24 de maig de 2014

Anem de sortida ornitològica a Mas de Melons i Utxesa

Anem de sortida ornitològica a Mas de Melons i Utxesa


Dissabte 24 de maig sortida ornitològica a Mas de Melons i Utxesa amb Sergi Sales

Aprendrem a reconèixer ocells de secà i també d'ambients humits, les seves principals característiques, la fenologia i el seu comportament. Farem una excursió molt pràctica per observar aquests ocells en el seu hàbitat de forma molt respectuosa en dos espais naturals de gran interès ornitològic: Mas de Melons i l'embassament d'Utxesa.

Sortida apta per a tothom i no es requereix coneixements previs. Es recomana portar calçat còmode, gorra, aigua, càmera, binocles i guia d'ocells si en teniu.

El preu és de 20 euros i us podeu inscriure aquí:

www.lallena.cat/formacio-ambiental/index.html

o al telèfon 973 14 30 38 o al correu formacio@lallena.cat   

Enllaços relacionatsLa Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat