Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Formació

El coneixement és essencial per les persones, les organitzacions i les societats. S’obté a través de l’aprenentatge i l’experiència. El resultat és fantàstic: saber i oportunitats.

 Lloguer d'aules

La Llena t'ofereix la possibilitat de llogar aules i instal·lacions a l'edifici rehabilitat de l'antiga abadia de Les Borges Blanques.

Les instal·lacions són adequades per a empreses que organitzen cursos per als seus treballadors, reunions de professionals o centres d'ensenyament que vulguin disposar d'espai per a docència a les Borges Blanques.

A qui formem?

Formació subvencionada per aturats/des. Cursos gratuïts dirigits a persones en situació d'atur. La finalitat és dotar als participants de coneixements teòrics i pràctiques sobre una especialitat concreta. L'objectiu és millorar el teu currículum professional i facilitar-te l'accés al món laboral. Emetem certicat oficial del SOC a l'acabar el curs.

Formació subvencionada per treballadors. Cursos gratuïts per a treballadors autònoms o règim general. La finalitat és millorar i completar les aptituds i capacitats professionals. Emetem certificat oficial del SOC a l'acabar el curs.

Cursos gratuïts per a treballadors autònoms o règim general. La finalitat és millorar i completar les aptituds i capacitats professionals. Emetem certificat oficial del SOC a l'acabar el curs.

Millora professional i formació continua. Cursos i tallers per complementar el currículum professional en nous coneixements, tècniques i novetats professionals.

Funcionaris i treballadors de l’administració. Jornades i cursos especialitzats sobre temàtiques, experiències interessants o nous requeriments tècnics i legals.

Estudiants i centre educatius. Fem cursos, visites tècniques i jornades adaptades als tipus d'estudiants i/o centre educatiu.

Formació a la carta. Dissenyem, planifiquem i programem la formació per l'empresa o client en funció de les necessitats que tingueu.

Programa d'activitats i cursos de La Llena

Vine a l'Abadia, espai de formació, un espai per a l'aprenentatge i el coneixement en noves teconologies i medi ambient, entre altres matèries.

Vols saber quines són les activitats que pots fer a l’Abadia, espai de formació?

Consulta tota la informació de les nostres activitats i si en trobes alguna que t'agradi apunta-t'hi.

  • En aquests moments no disposem de cap activitat

Conèix els nostres programes d'activitats de Mas de Melons

Homologats i col·laboradors del:

Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya · Servei d'Ocupació de Catalunya

Temes i especialitats

  • Seguretat i medi ambient.
  • Gestió de residus.
  • Turisme, patrimoni y hostaleria.
  • Medi natural i educació ambiental.
  • Aplicacions informàtiques en cartografia.
  • Administració i gestió empresarial.
  • Serveis socioculturals i a la comunitat.
  • Energia i aigua.
  • Formació a la carta.

Campanyes de comunicació i sensibilització

Dissenyem i realitzem campanyes de difusió destinades als generadors de residus, ciutadans o empreses. L'objectiu pot ser la prevenció, l'increment de la reutilització o el reciclatge o tal vegada, directament, la implantació d'un sistema.La Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)(ELIMINAR)@lallena.cat