Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres notícies

Notícies

Novembre de 2014

Taller de fotografies panoràmiques

Taller de fotografies panoràmiques

Amb el fotògraf Jordi Bas, col·laborador habitual de la revista Descobrir, aprendrem les tècniques per a fer fotografies panoràmiques. Des de la presa correcta de les fotografies indiviudals fins el seu processament a l’ordinador per a fer una sola imatge. Aprendrem què és i com es determina el punt nodal de l’objectiu, els secrets a tenir en compte i coneixerem algun software per processar fotografies.

El taller combina la teoria bàsica amb una sessió pràctica per a poder després processar les fotos que haurem fet. En total seran 10 hores de taller, repartides en una primera sessió el divendres 7 per la tarda i una segona sessió l’endemà dissabte 8 de novembre pel matí. Es recomana portar la vostra càmera i cada alumne disposarà d’un ordinador a l’aula de l’Abadia, espai per a la formació de La Llena.

Més informació 973 14 30 38 / formacio@lallena.cat

Inscripcions aquí

Enllaços relacionatsLa Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)@lallena.cat