Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Gestió de residus

Els residus municipals, comercials i industrials han esdevingut un repte central de les nostres societats. Us oferim un ventall de serveis dirigits a administracions i a empreses per afrontar la resolució d’aquesta qüestió ambiental de primer ordre.

Implantació i optimització de sistemes de recollida

Ens fem càrrec de la implantació d’un sistema de recollida en totes les seves etapes i vessants a fi de millorar els resultats de recollida selectiva i la qualitat de vida de les persones. També analitzem i proposem la optimització de circuits de recollida i la ubicació dels contenidors, la optimització de la ubicació d’instal·lacions de tractament o dipòsit, el disseny de plantes, etc.

Campanyes de comunicació i sensibilització

Dissenyem i realitzem campanyes de difusió destinades als generadors de residus, o bé ciutadans o bé, empreses. L’objectiu pot ser la prevenció, l’increment de la reutilització o el reciclatge o bé, directament, la implantació d’un sistema.

Gestió i assessorament

Donem solucions a les empreses generadores de residus i assessorem les administracions que tenen encomanada la recollida o la gestió. Ens ocupem de la tramitació d’expedients per a les indústries i els establiments, gestionem l’obtenció del codi de gestor o transportista, i fem d’intermediaris entre els productors i els gestors per fer més eficient la feina d’uns i altres.

Serveis específics:

  • Declaracions de residus.
  • Diagnòstics Ambientals d'Oportunitats de Minimització (DAOM).
  • Desenvolupament de sistemes d’informació geogràfica (SIG).
  • Desenvolupament d’eines informàtiques aplicats a la gestió de residus.
  • Estudis de fluxos de materials i implantació de bones pràctiques.
  • Minimització de residus especials.

Sistema porta a porta en recollida domiciliària i comercial

Implantem i gestionem la recollida Porta a Porta (PaP) a municipis i comarques. Aquest és el sistema en el que més creiem pels seus bons resultats, per la corresponsabilitat que implica i per la qualitat i excel·lència cívica i urbana que dóna als municipis que l’implanten.

Projecte destacat

Campanya d’implantació del nou sistema de recollida a la comarca del Pla d’Urgell

Estudi previ, definició, imatge i disseny de la campanya d’implantació d’un nou sistema de recollida de residus a la comarca amb contenidors soterrats, inclosa la matèria orgànica. Edició de material (cartells, fulletons, pancartes, magnètics,...), sessions d’informació, lliurament de material porta a porta. L’abast de la campanya ha comprès 15 municipis i una població de 21.000 habitants.

Més infoLa Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)(ELIMINAR)@lallena.cat