Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres serveis

Oficina tècnica

Estalvi i eficiència energètica

Millorar en la gestió energética és un dels reptes actuals i de futur. Tant per contribuir a disminuir la demanda d’energia, i per tant l’estalvi econòmic, com minimitzar els impactes ambientals que se’n deriven.

Des de La Llena ajudem a elaborar estudis, plans i projectes per tal que els edificis, els equipaments i les activitats incorporin criteris i actuacions per optimitzar la gestió energètica.

Serveis

  • Plans d’Acció per a l’Energia Sostenible (PAES)
  • Tramitació de sol·licitud d’ajuts
  • Auditories energètiques
  • Formació i campanyes d’informació i sensibilització

Projecte destacat

PAES d'una quinzena de municipis

Elaboració d'un paquet de PAES amb la coordinació de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA als municipis de BELIANES, CERVIÀ, ELS OMELLONS, FULLEDA, JOSA I TUIXÉN, LA GRANADELLA, L'ALBI, PERAMOLA, RIALP, TORNABOUS I TORRELAMEU, TARRÉS, MONTELLÀ I MARTINET I SUNYER.

Els Plans d'Acció per a l'Energia Sostenible (PAES) es redacten en aquells municipis que s’adhereixen a la iniciativa del Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses per a l’Energia Sostenible que impulsa la Unió Europea.Es tracta d’una iniciativa que suposa un compromís de treballar per a la reducció almenys d’un 20% el consum energètic, reduir l’emissió de gasos d’efecte hivernacle almenys en un 20%, i incrementar més del 20% el consum d’energies renovables, i tot això abans de l’any 2020

Més infoLa Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)(ELIMINAR)@lallena.cat