Som allò que vivim i respirem. Volem contribuir a millorar la qualitat de l’entorn, que és també qualitat de vida. A La Llena, amb menys, fem més. Busquem camins més fàcils per arribar a un lloc millor. Destriem el gra de la palla. Apliquem el sentit comú a la nostra feina. La curiositat és la llavor de la intel·ligència. La gent de La Llena busquem a les coses, la justa mesura. L’activitat econòmica genera efectes que poden esdevenir oportunitats. Busquem l’encaix entre actuar, produir i respectar el territori. El camí cap a la sostenibilitat passa per reconèixer la simplicitat. Nosaltres apliquem aquest criteri en els nostres serveis i projectes.

La Llena

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

Altres serveis

Oficina tècnica

Estudis d'impacte ambiental i projectes de restauració

En fase projecte l’Estudi d’Impacte Ambiental permet conèixer el medi, identificar els impactes d’una obra o activitat, avaluar-ne la compatibilitat i establir mesures correctores i compensatòries.

Els projectes de restauració són necessaris en activitats extractives, àrees degradades o zones de potencial millora ecològica. La Llena ofereix els coneixements i experiència per aportar solucions adequades a cada cas.

Serveis

  • Estudis d’impacte ambiental.
  • Projectes de restauració d’activitats extractives.
  • Restauració d’àrees degradades.
  • Recuperació de zones humides i altres espais naturals.
  • Senyalització d’itineraris i d’espais naturals.

     

Projecte destacat

Pla Especial per a la millora del riu Segre al pas per Alòs de Balaguer

A partir d’un exhaustiu treball de camp es van identificar els valors i les problemàtiques d’un tram fluvial del riu Segre de 500 hectàrees per tal de generar una eina de gestió per al municipi, el pla especial que a l’hora ha de servir per posar en valor i dinamitzi l’economia d’Alòs de Balaguer.

Més info

Altres projectes destacatsLa Llena - Serveis i projectes ambientals

Abadia, 8

25400 Les Borges Blanques

Tel 973 143 038

lallena(ELIMINAR)(ELIMINAR)@lallena.cat